12. srpen – Mezinárodní den mládeže

V OS ČČK Karlovy Vary jsme letos oslavili Mezinárodní den mládeže trochu jinak – zaměřili jsme se na téma, které je v dnešní uspěchané době stále důležitější: věnování se sami sobě a dosažení duševního klidu.

Pod vedením našich zkušených facilitátorů jsme uspořádali komorní workshop, který poskytl mladým lidem prostor, aby se zastavili, nadechli a soustředili na to, jak pečovat o své duševní zdraví. Workshop zahrnoval různé techniky sebereflexe, relaxace a mindfulness, které účastníkům pomohly lépe porozumět sami sobě a nalézt způsoby, jak se vyrovnávat se stresem a každodenními výzvami.

Atmosféra byla klidná a uvolněná, což přispělo k otevřeným a upřímným diskuzím o tom, jak si v dnešním hektickém světě najít čas na sebe. Účastníci si odnesli nejen nové znalosti, ale také konkrétní nástroje, které mohou využít k posílení své duševní pohody v běžném životě.

Tato akce nám připomněla, jak důležité je zastavit se a věnovat čas sami sobě, zvláště když se neustále věnujeme pomoci druhým. Děkujeme všem, kteří se připojili, a těšíme se na další příležitosti, kdy můžeme společně pracovat na lepším vnitřním klidu a duševní pohodě.

Sdílejte mezi přátelé

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *